Intercoms audio + video

videofoon draadloos

Videofoon draadloos

De draadloze videofoon set bestaat uit een camera voor buiten, een monitor, binnenscherm met draadloze bediening om uw hek te bedienen.

U kunt via deze monitor met bezoekers communiceren zowel met geluid als beeld en tevens eventueel de hekvleugels bedienen.

Ons systeem wordt gebruikt in appartementen, hotels, kantoren, bedrijfsgebouwen etc.
De camera is gemakkelijk te monteren. De monitor binnen is draagbaar, en/of kan aan de muur bevestigd worden, of op een buro geplaatst. 

Klik op de afbeelding om deze videofoon te bestellen voor € 295,00

videofoon bedraad

Videofoon bedraad

Bedraadde videofoon, meer informatie volgt binnenkort € 247,00

Draadloze wifi-video-Intercom IP

Draadloze wifi-video-Intercom Alecto

Met deze wifi-intercom met HD camera kunt u op uw smartphone of tablet zien wie er voor de deur of poort staat. Ook wanneer u aan het werk bent, op vakantie of waar dan ook waar u internetverbinding hebt, krijgt u melding wanneer er iemand aanbelt. De intercom kan via een netwerkkabel of via wifi op uw huisnetwerk worden aangesloten. De intercom is te koppelen aan onze poortopeners en (garage-)deuropeners zodat u deze ook op afstand kunt bedienen.

Klik op de afbeelding om deze wifi-videofoon te bestellen voor € 137,00

Intercom audio + video draadloos wifi

Intercom audio + video draadloos wifi

Draadloze wifi-video-Intercom AES WIFI-AB, Alles in éénwifi intercomsysteem met video. Waar ook ter wereld de intercom beantwoorden en uw poort/hek/deur/garagedeur openen.

Klik op de afbeelding om deze top intercom te bestellen voor € 1187,00