Smartphone-app bediening voor SuperJack poortopeners

wifibediening gogogate

Wifibediening Gogogate

Met de wifi poortopener Gogogate 2 kunt u overal ter wereld uw garagedeur of poort bedienen en in de gaten houden met uw eigen smartphone.

De Gogogate 2 is een wifi ontvanger die via een bestaand wifi-netwerk tot drie objecten, zoals poorten, garagedeuren, automatische deuren, kan aansturen en een signaal terug kan ontvangen.

Dit kan nu met smartphone, tablet of PC en smartwatch. 

U kunt berichten ontvangen over de status van de deur: geopend, gesloten en open gelaten.

Verbinding via wifinetwerk of vaste netwerk via USB aansluiting.

Installatie is zeer eenvoudig, nl. door de app op een smartphone te downloaden, deze app aan te zetten en vervolgens de Gogogate instellen met uw smartphone of PC en de bijgeleverde SDcard. De smartphone zal de instellingen communiceren met de Gogogate en deze zal opgenomen worden in het wifi-netwerk en zo bereikbaar zijn van binnenuit het wifi-netwerk.

Als het wifi-netwerk contact heeft met het internet zal de Gogogate ook van buiten het wifi-netwerk bereikbaar zijn via de dataverbinding van de smartphone. De beveiliging wordt verzorgd door een goede encryptie en een door u gekozen wachtwoord.

Vervolgens de Gogogate aansluiten op de aandrijving van de garagedeur of poort. Dit kan op de aansluitpunten voor een wanddrukknop.

Om de deur te kunnen controleren sluit u nu de draadloze of bedraadde sensoren aan. Sensorcontacten, zowel draadloos als bedraad verkrijgbaar.

arrow_drop_up arrow_drop_down